Over ons

Personal trainer Stefan

Personal trainer Maxime

Personal Fitness 4 You is op 1 maart 2013 als eenmanszaak opgericht door personal trainer Stefan van Kuilenburg.

De focus van Personal Fitness 4 You ligt in het begin voornamelijk op het geven van personal training, small group training en outdoor bootcamp. Deze trainingen worden op dit moment gegeven op een door de klant gewenste locatie of in het Oosterpark in Ridderkerk.

Door een onverwacht snelle groei en de wens van een eigen locatie voor het geven van trainingen is er eind 2013 besloten om te gaan verhuizen naar de Tinstraat 6x in Ridderkerk. Vanaf dat moment, 1 januari 2014, is ook Maxime van Kuilenburg aangesloten als trainer bij Personal Fitness 4 You en samen proberen de broers zoveel mogelijk mensen op een verantwoorde manier aan het bewegen te krijgen. Doordat Personal Fitness 4 You nu een eigen locatie heeft kunnen zij ook het aanbod op het gebied van trainingen uitbreiden. Zo worden er naast personal training, small group training en outdoor bootcamp ook groepstrainingen aan toegevoegd als indoor bootcamp, boxing bootcamp en corepower. Daarnaast is er dan ook de mogelijkheid om overdag individueel te trainen met een op maat gemaakt trainingsschema.

Maar opnieuw blijkt de animo voor onze trainingen groter te zijn dan de ruimte die Personal Fitness 4 You kan bieden en dus volgt er per 1 januari 2015 een verhuizing naar het Voorzand 28, ook in Ridderkerk. Daarbij is er de mogelijkheid om op twee verdiepingen te trainen en zal de mogelijkheid voor individueel trainen ook in de avonduren aanwezig zijn. Verder blijven de huidige trainingen in dezelfde vorm behouden.

Per 1 januari 2018 is de ruimte van Personal Fitness 4 You verder uitgebreid met het pand aan het Voorzand 30. Dit betekent dus een verdubbeling van het aantal vierkante meters en opnieuw meer mogelijkheden en ruimte om te trainen.

Wat Personal Fitness 4 You onderscheidt van andere ‘sportscholen’ is dat wij kleinschalig en persoonlijk zijn en blijven en daarom altijd zorgen voor persoonlijke begeleiding. Wij werken veel resultaatgericht met onze leden. Daarnaast zorgen wij voor uitdagende en afwisselende trainingen en corrigeren u ook waar nodig is tijdens de training.

Verder heeft u de mogelijkheid om zowel op strippenkaart als met abonnement te trainen en betaalt u nooit inschrijfgeld!

Meer informatie over onze visie, trainingsmogelijkheden en tarieven vindt u op deze website. Uiteraard zijn wij ook altijd telefonisch of via het contactformulier bereikbaar voor meer informatie.