Voor mij begon het begin dit jaar (2015) toen ik op Facebook een bericht las waarin mensen met behulp van een personal trainer kilo’s waren afgevallen.

Lichtelijk onder de indruk liet ik de foto’s aan mijn moeder zien en zei dat dit me toch ook wel wat leek. Want na pak em beet 100 afvalpogingen met behulp van smerige shakes, puntentellingen en allerlei andere crashdiëten was de moed me lichtelijk in de schoenen gezakt.

Via-via kwam ik in contact met Personal Fitness 4 You, waar ik direct terecht kon voor een kennismakingsgesprek met Stefan. Al snel tijdens het gesprek voelde ik mij op het gemak en had ik het gevoel dat ik serieus genomen werd.

Per 1 februari startte ik met het traject van zes maanden personal training. Twee keer in de week kwam ik trainen en daarnaast kreeg ik veel voedingsadvies. Op 31 juli dit jaar eindigde mijn traject en was ik ruim 18 kilo afgevallen en 20 cm van mijn buikomvang kwijt. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe gewicht, maar bovenal met mijn nieuwe levensstijl. Door de begeleiding van Stefan heb ik vervelende patronen kunnen doorbreken en mijzelf een levensstijl aangeleerd die ik nu ruim vier maanden later nog steeds erg goed kan volhouden.

Ik zou iedereen die kampt met overgewicht een traject bij Stefan en Maxime aanbevelen, want het zijn toppers die beschikken over ruime kennis en kunde om je daadwerkelijk verder te helpen.

Ik had het niet willen missen!”

Harriët (1991)Harriët heeft eerst zes maanden Personal training gevolgd en is vervolgens overgegaan op Individuele fitness

Vele jaren ben ik bezig geweest om af te vallen en heb ik geloof ik alles al gedaan en geprobeerd, van water- en sladieet tot crashdieet. Daarbij ging ik dan ook sporten, maar op de verkeerde manier en zonder te weten wat ik deed. Weinig eten en veel sporten resulteerde uiteindelijk altijd wel in dat ik wat kilo’s afviel, maar na verloop van tijd verviel ik toch weer in oude gewoontes (veel eten en weinig bewegen).

In het jaar 2014 had ik het helemaal gehad met het overgewicht. Het beperkte me te veel in het leven. Ergens in dat jaar zat ik een filmpje te kijken van mijn verjaardag en dacht bij mijzelf: “zo wie is die dikke man?” Dit bleek ik dus echt zelf te zijn en was voor mij dan ook de bekende druppel!

Ik heb toen van mijn vrouw een bon gekregen voor Personal training, maar ik moest er wel zelf achteraan. Het heeft in het begin wel wat moeite gekost, want ik moest er natuurlijk ook zelf achter staan. Anders heeft het geen nut om te gaan beginnen.

De eerste personal trainer die ik benaderde had geen plek en bij de tweede had ik zelf geen goed gevoel. Bij de derde (Personal Fitness 4 You) had ik al gelijk een goed gevoel tijdens de intake op 31 juli 2014.

Het gesprek met Stefan verliep super en hij wist mij te stimuleren en motiveren om een afspraak te maken en te gaan starten met Personal training. Dit betekende niet alleen trainen, maar ook het ontwikkelen van een nieuwe levensstijl. Op 6 augustus 2014 ben ik de uitdaging aangegaan met Stefan en zijn we gestart met het 6 maanden Personal training traject.

Voordat ik begon woog ik 132 Kg. Ik had last van mijn rug, schouder, enkel, knie en nek en het leek voor mij eigenlijk een onbegonnen zaak. Het mooie van Stefan was dat hij het wel zag zitten en resultaten met mij wilde behalen, zonder twijfel!

De kracht van Stefan en Maxime is dat ze er voor de klanten zijn en eerlijk zijn om dingen hardop te zeggen en dat dit altijd in het belang van de klant/sporter is. Ik merkte dus ook wel dat dit geen standaard sportschool is. Iedereen is gelijk en niemand is te beroerd om je te helpen. Ik voelde mij ook direct om mijn gemak.

De sterke punten van Stefan en Maxime zijn dat ze iedere sporter bij naam kennen, zeer gedreven en kundige trainers zijn, luisteren naar de leden en zorgen voor een goede sfeer. En of je nou 1 of 20 kilo ben afgevallen, Stefan en Maxime zijn altijd enthousiast over het behaalde resultaat.

Inmiddels train ik 14 maanden bij Personal Fitness 4 You en ik heb het nog steeds super naar mijn zin. Ik ben inmiddels van 132 Kg naar 105 Kg gegaan. Dat is 27 Kg die ik niet meer mee hoef te zeulen, mede dankzij Stefan en Maxime. Nu op naar de laatst 5 tot 7 Kg!

Ik zou, zonder twijfel, iedereen kunnen aanraden om bij de gebroeders te gaan sporten!”

Roy (1964)Roy heeft eerst zes maanden Personal training gevolgd en is vervolgens overgegaan op Individuele fitness

Ik kende Stefan al uit het verleden als een zeer gedreven en vakkundige personal trainer, met oog voor de individuele mogelijkheden en onmogelijkheden bij het trainen.

In april 2015 werd bij mij het Miller-Fisher syndroom vastgesteld (een zusje van het Guillain Barre syndroom). Ik moest revalideren met fysiotherapie en ergotherapie, alleen duurt het een tijd voor ik bij het revalidatiecentrum terecht kon.

Ik heb toen Stefan benaderd met de vraag of hij mij kon helpen met het herstel. Hij heeft zich ingelezen in het ziektebeeld, gekeken naar wat kon en niet kon en wat mijn doelen waren, en heeft toen een personal training voor mij opgezet.

In mei ben ik begonnen met trainen, en in juni met de therapie in het revalidatiecentrum. De training is afgestemd met het revalidatiecentrum zodat geen dingen dubbel gedaan zouden worden. Toen ik begon met trainen kon ik zonder begeleiding amper lopen, en nu na vijf maanden kan ik weer zelfstandig lopen en fietsen.

Ook dankzij het trainen bij Stefan en Maxime kon ik begin augustus al stoppen met de fysio- en ergotherapie, en verder herstellen onder hun deskundige begeleiding.”

George (1963)George volgt Personal training

Omdat ik wat lui ben en al snel afhaak als ik oefeningen te zwaar of niet leuk vind ben ik op zoek gegaan naar een sportschool waar ik meer en betere begeleiding zou krijgen dan bij reguliere sportscholen. Na een zoektocht op internet kwam ik erachter dat dit gewoon bestaat, en nog praktisch naast de deur ook!

Sinds juli 2015 doe ik mee aan de small group training. Dit werkt voor mij perfect, ik krijg de begeleiding van een personal trainer, maar omdat de training met een klein aantal deelnemers gevolgd wordt is het gezellig en heb je ook nog eens steun aan elkaar.

Wat ik super vind is dat elke training anders is. De oefeningen zijn afwisselend en door de begeleiding van de trainer word je gepusht om toch dat stapje verder te gaan waardoor je razendsnel verbetering merkt en gemotiveerd raakt om de volgende training nóg iets meer te geven. Oefeningen overslaan (zoals ik vroeger vaak deed) kan niet meer, maar dit is juist wat ik nodig heb om mijn doelen, die ik met de trainer besproken heb, te bereiken.

Sinds mijn start ben ik sterker geworden, heb ik al de nodige kilo’s verloren en voel mij een stuk zelfverzekerder. Ik had het echt nooit gedacht maar ik kijk tegenwoordig echt uit naar de training en voel mij rot als ik een keer moet overslaan. Ik heb het plezier eindelijk gevonden!”

Lenny (1983)Lenny volgt Small group training