Veel mensen hebben wel eens gehoord van personal training, maar wat is personal training eigenlijk? Voor wie is personal training? En hoe werkt personal training?

Bij Personal Fitness 4 You is personal training voor iedereen toegankelijk die onder professionele begeleiding zijn of haar doel wil behalen.

Onze personal trainers zijn deskundigen op het gebied van fitness, voeding en lifestyle, die goed kunnen luisteren en er samen met u voor zorgen dat u op een veilige manier uw doelstelling bereikt. De personal trainers motiveren en zorgen dat u net dat beetje extra geeft. Ze leren u complexe bewegingen correct uit te voeren en zorgen dat u gevarieerd traint, waardoor uw lichaam constant vooruitgang boekt. De personal trainers verdiepen zich daarnaast in uw voedingspatroon en lifestyle en maken samen met u een plan dat is afgestemd op uw smaak en levensstijl om uiteindelijk uw doel te bereiken.

Bij Personal Fitness 4 You is het mogelijk om personal training te volgen op een strippenkaart of abonnement. Klik hier voor meer informatie over onze prijzen voor personal training.