Small group training is personal training in kleine groepen onder begeleiding van een personal trainer.

Small group training heeft veel voordelen ten opzichte van standaard groepslessen:

  • De trainingen zijn op het individu gericht. Door de grootte van de groep (minimaal drie en maximaal zes) krijgt iedere deelnemer de benodigde aandacht om resultaat te behalen.
  • Iedere deelnemer krijgt naast de persoonlijke training ook begeleiding op het gebied van voeding, lifestyle en motivatie.
  • Iedere deelnemer wordt na een van te voren bepaald aantal weken gewogen en gemeten om constant de progressie bij te houden.
  • Iedere deelnemer streeft samen met andere deelnemers een specifiek doel na. Hierdoor is de motivatie hoog en hebben de trainingen een sociaal aspect.

Bij small group training komt u trainen op onze vaste tijden van het groepstrainingrooster. De indeling van de training is voor iedere deelnemer afhankelijk van de doelstelling, sportachtergrond en eventuele medische beperkingen.

Bij Small group training werken wij met een strippenkaart of abonnement. Voor de strippenkaart betekent dit dat u zes, acht of tien strippen inkoopt. Kiest u bij small group training voor een abonnement, dan krijgt u daar gratis onbeperkt deelname aan al onze groepstrainingen bij.

Bij Small group training heeft u de voordelen van een Personal trainer, maar deelt u de kosten!