tips voor optimale spiergroei

17 oktober 2019
Geschreven door Loes Koolhof

Je wilt alles uit je krachttraining halen en je spieren zo optimaal mogelijk laten groeien. Klopt toch? Hoe je dit doet kan best lastig zijn en daarom helpen we een handje. We geven je negen tips.

Lees meer

Aagje Soederhuijsen blijft haar grenzen verleggen
“Die burpees gaan me makkelijker af dan ooit”

16 september 2019
Geschreven door Loes Koolhof

Aagje Soederhuijsen heeft net een les corepower achter de rug als ik met haar in gesprek mag. Ze vertelt me dat het haar zesde keer sporten van deze week is. Aagje bonkt van de energie, want die zes keer blijkt geen uitzondering te zijn. Zo doet ze het iedere week. En nee, dat is niet het enige wat de sportieveling doet. Ze werkt drie dagen per week in het ziekenhuis, ze past een dag in de week op haar kleinkinderen en alsof het niets is spint ze ook nog iedere week een uur met haar man Rob. Haar trainers weten niet beter: “Zo doet Aagje het altijd al”. Sinds de start van de studio bijna zes jaren geleden. Zolang sport deze inspirerende vrouw al bij Stefan en Maxime van Kuilenburg. Ze is het eerste lid van Personal Fitness 4 You. En wat voor lid!Lees meer

Met tropische temperaturen alles geven tijdens de indoor bootcamp

30 augustus 2019
Geschreven door Loes Koolhof

Maandagavond. Een zomerse maandagavond in augustus. 29 graden om 19.50 uur. Dat betekent zweten zonder iets te doen, zelfs in de schaduw. Een frisse duik in de Waal misstaat niet. Met deze tropische temperaturen verwacht je niet dat mensen voor hun lol naar de sportschool gaan. Om te bewegen en dus nog meer te zweten. Maar niets is minder waar. De sporters van Personal Fitness 4 You staan klaar voor de groepstraining van 20.00 uur. Met 29 graden. Vastberaden om zestig minuten alles te geven tijdens de indoor bootcamp.

Lees meer

Sporten oppakken na de vakantie: Hoe ga je van start?

19 augustus 2019
Geschreven door Loes Koolhof

HEERLIJK, de vakantieperiode. Niks moet, alles mag. En daar weten we allemaal wel raad mee. Even een terrasje, lekker barbecueën, een ijsje, feestjes en met een beetje geluk gaan we ook nog op vakantie. De zomer zit vol gezelligheid en dat staat soms het sporten in de weg. Je vaste trainingsdagen zijn ineens geen trainingsdagen meer. Je gezonde eetpatroon verdwijnt langzaam uit beeld. Ongemerkt raak je minder fit.

Lees meer
overzicht

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Ook kan je direct contact met ons opnemen door middel van onderstaande gegevens.

Voorzand 28-30
2984 BH Ridderkerk
T. +31 (0)6 - 401 066 45
M. info@personalfitness4you.com

Stel een vraag