Uitbreiding outdoor bootcamp in 2020

3 januari 2020
Geschreven door Loes Koolhof

Bootcamp, al jaren reuze populair. Ook bij Personal Fitness 4 you. Sinds de start van onze studio organiseren wij bootcamps. En training die absoluut niet is weg te denken uit ons aanbod. Twee keer in de week gaan we er met een groep fanatiekelingen op uit. In de heerlijke voorjaarszon en als de temperatuur daalt tot onder het vriespunt. We gaan door weer en wind en dat vinden we heerlijk! We willen dat iedereen kan genieten van een outdoor bootcamp. Om die reden hebben we besloten ons trainingsaanbod uit te breiden. Vanaf woensdag 8 januari 2020 starten we met bootcamps op twee niveaus. We krijgen dus nog meer bootcamp en dat betekent voor jou als sporter dat je kunt kiezen. Ga jij voor de outdoor bootcamp of de outdoor bootcamp pro? 


Lees meer

thiemo Blaak: van stagiar naar vaste kracht

18 december 2019
Geschreven door Loes Koolhof

Thiemo Blaak startte twee jaar geleden bij Personal Fitness 4 You. De student Sport en Bewegen vond zijn stage bij de sportstudio in Ridderkerk. Per september 2017 een dag in de week om te beginnen en de andere dagen ging hij naar school. Na de kerstvakantie van datzelfde jaar werden het twee stagedagen, hij wilde zich verder ontwikkelen. En nu? Nu heeft Thiemo zich meer dan bewezen. Hij heeft een diploma niveau 3 op zak, is bezig met de laatste anderhalf jaar van niveau 4, heeft bergen met kennis en vaardigheden opgedaan, heeft sinds november van dit kalenderjaar een contract bij sportstudio bemachtigt en is een van de gezichten. Tijd voor een kort gesprek met hem over toen, nu en de toekomst.Lees meer

tips voor optimale spiergroei

17 oktober 2019
Geschreven door Loes Koolhof

Je wilt alles uit je krachttraining halen en je spieren zo optimaal mogelijk laten groeien. Klopt toch? Hoe je dit doet kan best lastig zijn en daarom helpen we een handje. We geven je negen tips.
Lees meer

Aagje Soederhuijsen blijft haar grenzen verleggen
“Die burpees gaan me makkelijker af dan ooit”

16 september 2019
Geschreven door Loes Koolhof

Aagje Soederhuijsen heeft net een les corepower achter de rug als ik met haar in gesprek mag. Ze vertelt me dat het haar zesde keer sporten van deze week is. Aagje bonkt van de energie, want die zes keer blijkt geen uitzondering te zijn. Zo doet ze het iedere week. En nee, dat is niet het enige wat de sportieveling doet. Ze werkt drie dagen per week in het ziekenhuis, ze past een dag in de week op haar kleinkinderen en alsof het niets is spint ze ook nog iedere week een uur met haar man Rob. Haar trainers weten niet beter: “Zo doet Aagje het altijd al”. Sinds de start van de studio bijna zes jaren geleden. Zolang sport deze inspirerende vrouw al bij Stefan en Maxime van Kuilenburg. Ze is het eerste lid van Personal Fitness 4 You. En wat voor lid!Lees meer

Met tropische temperaturen alles geven tijdens de indoor bootcamp

30 augustus 2019
Geschreven door Loes Koolhof

Maandagavond. Een zomerse maandagavond in augustus. 29 graden om 19.50 uur. Dat betekent zweten zonder iets te doen, zelfs in de schaduw. Een frisse duik in de Waal misstaat niet. Met deze tropische temperaturen verwacht je niet dat mensen voor hun lol naar de sportschool gaan. Om te bewegen en dus nog meer te zweten. Maar niets is minder waar. De sporters van Personal Fitness 4 You staan klaar voor de groepstraining van 20.00 uur. Met 29 graden. Vastberaden om zestig minuten alles te geven tijdens de indoor bootcamp.

Lees meer

Sporten oppakken na de vakantie: Hoe ga je van start?

19 augustus 2019
Geschreven door Loes Koolhof

HEERLIJK, de vakantieperiode. Niks moet, alles mag. En daar weten we allemaal wel raad mee. Even een terrasje, lekker barbecueën, een ijsje, feestjes en met een beetje geluk gaan we ook nog op vakantie. De zomer zit vol gezelligheid en dat staat soms het sporten in de weg. Je vaste trainingsdagen zijn ineens geen trainingsdagen meer. Je gezonde eetpatroon verdwijnt langzaam uit beeld. Ongemerkt raak je minder fit.

Lees meer
overzicht

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Ook kan je direct contact met ons opnemen door middel van onderstaande gegevens.

Voorzand 28-30
2984 BH Ridderkerk
T. +31 (0)6 - 401 066 45
M. info@personalfitness4you.com

Stel een vraag