Hoe vind je een personal trainer die bij je past?

Of je nou wilt afvallen, gespierder wilt worden of gewoon fitter, met een personal trainer behaal je sneller je doelen. Als het goed is let je personal trainer op je houding, maakt je trainings- en voedingsschema’s en motiveert je tijdens de training voor maximaal resultaat. Essentieel voor het behalen van je doelen is een trainer die bij je past. Maar hoe vind je die? In dit artikel geven we tips.

Essentieel voor het behalen van je doelen is een trainer die bij je past

Eigen netwerk

Heb je in je kennissenkring iemand die samen met een personal trainer zijn of haar doelen heeft bereikt? Vraag aan diegene welke personal trainer het is en waarom deze trainer zo goed is.

Recensies

Zoek op google naar personal trainers in de buurt. Wat zijn de reviews, zijn deze positief en komen deze overeen met wat jij belangrijk vindt.

Social media

Kijk op social media hoe de trainer werkt, welke informatie hij geeft en welke sfeer er eventueel in de sportschool is.

Intake en/of proeftraining

Om te kijken of je een klik hebt met de personal trainer vraag een kennismakingsgesprek aan en het liefst ook een proeftraining. Zo kan je zien, hoe de trainer werkt en of dit jou bevalt.

Vragen die je kan stellen

Vraag naar alle dingen naast het trainen. Onderstaande vragen kan je bijvoorbeeld vragen:

 Hoe gaan we mijn doelstellingen behalen? Hoe ziet het voedingsschema eruit? Hoe word je gewogen? Mag je ook meedoen aan de groepslessen als je een personal training abonnement hebt? Mag je ook zelf trainen als je een personal training abonnement hebt? Krijg je ook een trainingsschema om zelf te doen in de sportschool of thuis? Wat zijn de kosten? Is het druk in de sportschool als ik personal training heb? Heb ik altijd dezelfde trainer? Moet ik altijd op hetzelfde moment trainen? Kan ik lessen inhalen als ik deze heb gemist? Kan ik mijn abonnement pauzeren als ik ziek/geblesseerd ben? Van welke verdere faciliteiten kan ik gebruik maken? Wat zijn de openingstijden?

Aan de slag

Als de trainer bevalt, kan je met hem aan de slag. Probeer je volledig in te zetten en de afspraken na te komen. Mocht het een keer tegen zitten, bespreek dit dan ook eerlijk met jouw trainer.
Vorm een team en behaal jouw droomresultaten!

Bij ons is een intake en proeftraining altijd gratis , daarnaast geven we graag op al je vragen antwoorden. 

Volgende artikel