Hoeveel kost een personal trainer?

De kosten van een personal trainer variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de locatie en de kwalificaties van de trainer. Over het algemeen liggen de kosten per uur tussen de €40 en €80. Naast het uurtarief kunnen er ook extra kosten worden berekend voor bijvoorbeeld metingen, voedingsadvies en een sportschoolabonnement. Bij een "groot" pakket is de prijs per sessie lager, maar het is belangrijk om op de kwaliteit van de trainer te letten.

De voordelen van een personal trainer:

  1. Persoonlijke aandacht: Een personal trainer geeft je 100% aandacht en zorgt ervoor dat je op de juiste manier traint en oefeningen doet. Dit minimaliseert de kans op blessures en zorgt ervoor dat je de beste resultaten behaalt.
  2. Op maat gemaakte training: Een personal trainer maakt een trainingsprogramma speciaal voor jou en houdt rekening met jouw doelen, niveau en eventuele beperkingen. Hierdoor is de training effectiever en behaal je sneller resultaat.
  3. Motivatie: Een personal trainer motiveert je om door te gaan, ook als het even zwaar is. Hij of zij geeft je net dat extra duwtje in de rug om door te zetten en je doelen te behalen.
  4. Voedingsadvies: Naast het trainingsprogramma krijg je ook voedingsadvies op maat. Een personal trainer kan je helpen bij het maken van gezonde keuzes en het behalen van een gezond gewicht.
  5. Resultaatgericht: Met een personal trainer behaal je sneller resultaat dan wanneer je zelf traint. De trainer weet precies hoe hij of zij jou moet uitdagen om het maximale uit jezelf te halen en je doelen te behalen.
  6. Stok achter de deur: Je maakt afspraken om te trainen met je personal trainer, hierdoor zal je minder snel afzeggen. Ook moet je om de zoveel weken wegen en meten.

wat kost een personal trainer in Ridderkerk bij ons?

We hebben verschillende abonnementen met verschillende looptijden. Bij al onze personal training abonnementen zit een op maat gemaakt voedingsplan en een inbody scan elke twee weken. Ook kan men zelf onbeperkt trainen of meedoen aan de groepslessen.

Prijzen personal trainer 2023:

12 maanden, 1x per week pt, €210,75 per 4 weken
  6 maanden, 1x per week pt, €236,50 per 4 weken
  3 maanden, 1x per week pt, €277,75 per 4 weken

12 maanden, 2x per week pt, €321,75 per 4 weken
  6 maanden, 2x per week pt, €368,50 per 4 weken
  3 maanden, 2x per week pt, €426,25 per 4 weken

Duo personal training

Kom je samen met een trainingspartner (duo personal training). Dan betalen jullie de totaalprijs van bovenstaande abonnementen plus 60 euro.
Voorbeeld Duo Abonnement: 12 maanden, 1x per week pt, €270,75 per 4 weken (totaalprijs)

Weet je niet zeker of personal training iets voor je is? Een proeftraining is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

    Volgende artikel