Interview met Yvonne, Carla & Lianne!

 Acht vragen aan…

 Elke week komen ze trouw sporten. Vaak met zijn drieën, soms met zijn tweeën, altijd volledige inzet. Ze peppen elkaar op en halen verbluffende resultaten.

Vandaag onze acht vragen aan Yvonne, Carla & Lianne!

 Stel jezelf even kort voor.

 Yvonne => 55 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben werkzaam als administratief medewerker.
Carla => 58 jaar, moeder van twee kinderen en oma van een kleindochter. Werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs voor groep 1 en 2.
Lianne => 28 jaar en samenwonend met mijn vriend. Ik ben werkzaam in de kinderopvang.

 Hoelang trainen jullie al bij Personal Fitness 4 You (PF4Y)?

 Yvonne => Inmiddels alweer 15 maanden.
Carla => Nu iets meer dan een jaar.
Lianne => Bijna een jaar op dit moment.

 Wat is de reden dat jullie voor PF4Y hebben gekozen?

 Yvonne => Niet meer zo tevreden bij mijn vorige sportclub. Carla ging bij PF4Y sporten en ik besloot met haar mee te gaan.
Carla => Door chemo en bestralingen veel kracht en conditie verloren. Via familie aanbevolen vanwege goede resultaten en begeleiding.
Lianne => Via mijn moeder (Yvonne) en tante (Carla). Zij trainden al een aantal weken en waren enthousiast. Na een proeftraining heb ik ook besloten om met hen mee te gaan trainen.

 Hoe vaak trainen jullie per week?

 Yvonne => Totaal drie keer per week, één keer per week personal training en twee keer per week trainen we zelfstandig.
Carla => Net als Yvonne ook drie keer per week, één keer per week personal training en twee keer zelfstandig.
Lianne => Minimaal twee keer per week, maar zeer regelmatig drie keer per week. Ook verdeeld als één keer personal training en twee keer zelfstandig trainen.

 Wat hebben jullie tot nu toe bereikt bij PF4Y?

 Yvonne => Inmiddels 23 kg afgevallen en een stuk fitter en sterker geworden!
Carla => Voor mij persoonlijk op de eerste plaats motivatie/zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen om weer op mijn oude sportniveau te komen na de chemo en bestralingen.
Met de juiste trainingen meer conditie en krachtopbouw gekregen. Door de voedingsadviezen 12 kilo afgevallen. Voel me top en ben fit dus topfit.
Lianne => We hebben met elkaar echt heel veel bereikt! Zelf ben ik 19 kg afgevallen en voel me sterker, fitter, minder onzeker en zit veel beter in m’n vel. Ik heb het plezier en de motivatie in sporten weer teruggevonden!

 Wat is jullie doel voor de toekomst?

 Yvonne => Lekker blijven bewegen en nog de laatste 4 á 5 kg kwijtraken. Daarna uiteraard op gewicht blijven.
Carla => Doelstelling voor gewicht en conditie is bereikt. Uiteraard dit nu blijven handhaven en onderhouden.
Lianne => Op gewicht blijven, motivatie en plezier in het sporten blijven houden.

 Hoe ervaren jullie de sfeer bij PF4Y?

 Yvonne => De begeleiding is echt op de persoon gericht. Het voedingspatroon wordt ook op de individu aangepast. Alle coaches zijn betrokken en altijd bereid te helpen. Bij een minder positief weegmoment een kort en persoonlijk, motiverend, gesprek, zodat je weer positief de draad op kan pakken.
Carla => Laagdrempelig, gemoedelijk en fijne sfeer.
Lianne => Er hangt een fijne sfeer en het is heel persoonlijk. Je bent bij PF4Y absoluut géén nummer en dat merk je meteen als je binnenstapt.

 Tot slot: Is er nog iets wat jullie onze volgers willen meegeven?

 Yvonne => Zorg dat je niet te snel wil afvallen, maar neem de tijd om je doel te behalen. Zoek een maatje, samen sporten is gezellig en motiveert je om te gaan als je een keer geen zin heb.
Carla => Blijf niet te lang zelf tobben, met hulp boek je simpelweg sneller resultaat. Gezond blijven is hard werken en samen sporten maakt het gewoon leuker!
Lianne => Mocht je nog twijfelen om een keer te komen kijken of een proeftraining te volgen, doe het gewoon! Zelf keek ook erg tegen de bekende drempel op. “Kan ik dit wel?”, “Sta ik niet voor gek met zo’n slechte conditie?”, “Ik heb geen verstand van fitness en al die apparaten en ga dat toch helemaal niet volhouden”. Nu ik terugkijk op al deze vragen, heb ik spijt dat ik niet veel eerder ben begonnen. Ik vind het vooral fijn dat ik een leidraad voor m’n voeding heb, wat ik vol kan houden, zonder extreem te diëten of het gevoel van honger te hebben. De balans is goed. In het weekend soms wat lekkers eten en doordeweeks goed de balans houden. Ik zie het als een nieuwe leefstijl!

Alle interviews