Interview met Danny

Vandaag het interview met Danny Verheezen, de fitste man van Personal Fitness 4 You.
Vroeger was het alleen maar feesten, maar sinds het begin van de coronatijd ging het roer om. Danny is een echt trainingsbeest geworden. In de gym en op de weg. Danny je bent een inspiratie voor velen en die marathon onder de 3 uur gaat zeker lukken als je zo doorgaat!

Stel jezelf even kort voor.

Hoihoi ik ben Danny Verheezen, 33 jaar en woon al heel me leven in Ridderkerk. 

Naast al het sporten ben ik werkzaam als Financial controller bij Bakker Barendrecht in Ridderkerk. In de weekenden hou ik ervan om feestjes of festivalletjes te bezoeken. 


 Hoelang train je al bij Personal Fitness 4 You (PF4Y)?

Ik weet niet exact hoelang ik eigenlijk al sport bij PF4Y, maar sinds de verhuizing naar het huidige pand ben ik al van de partij. Ik gok dat ik inmiddels al zo'n 7 jaar geleden de overstap heb gemaakt van de grote sportscholen naar de kleinere, persoonlijke sportschool en die overstap bevalt me prima.

 

 Wat is de reden dat je voor PF4Y hebben gekozen? 

De reden dat ik voor PF4Y heb gekozen is dat ik er klaar mee was dat ik niet effectief kon trainen. Bij de grotere sportscholen moest je vaak wachten tot je een apparaat kon gebruiken. Ook de sfeer bij deze sportscholen is niet zo gemoedelijk als dat die is bij Pf4Y. Een aantal trainers kende ik ook al van feestjes en partijen die we bezochten en mede daardoor heb ik de overstap gemaakt richting PF4Y

 

Hoe vaak train je per week?

 Op dit moment train ik 6x per week in de sportschool om 2 maal mijn 3daagse schema te kunnen voltooien. Daarnaast loop ik nog ongeveer 5-6 dagen per week hard om ook op dat vlak veel progressie te blijven boeken. 


Wat hebben je tot nu toe bereikt bij PF4Y?

Ik heb bij PF4Y eigenlijk alle doelen bereikt die ik wilde bereiken. Vooral gedurende de Corona periode is het hard gegaan. Op dat moment heb ik besloten om mijn leven volledig om te gooien en flink te gaan sporten. Bijna alle sportscholen waren dicht, terwijl het bij PF4Y wel mogelijk was om te kunnen trainen. Weliswaar buiten, maar wel mogelijk. 

De eerste maanden van de lockdown ben ik ongeveer 12 kilo afgevallen. 


Wat is je doel voor de toekomst?

 Mijn doel voor de toekomst ligt niet zozeer in de sportschool. Inmiddels heb ik 2 marathons gelopen en in April zal ik mijn 3e gaan lopen. Om daar de tijd te lopen die ik wil lopen (sub 3) zal ik in de sportschool vooral progressie moeten maken met mijn beenspieren (hekel aan om te trainen).

 Hoe ervaar je de sfeer bij PF4Y?

De sfeer is niet te vergelijken met andere sportscholen voor mij. Het is een combinatie van aardige en goede trainers, trainen met vrienden, gemoedelijkheid. Er wordt niet alleen hard getraind maar ook een heleboel gelachen. Dat is voor mij net zo belangrijk.  

 Tot slot: Is er nog iets wat je onze volgers willen meegeven?

Hetgeen dat ik mee zou willen geven aan de volgers is dat je vooral niet moet opgeven en haalbare doelen opstellen. Iedereen heeft wel eens mindere periodes, maar door te blijven gaan kom je er vanzelf weer uit en is niks onmogelijk!

 

 

 

interview Ton