Interview met Leny

Een sportschool op z’n kop zetten bij binnenkomst is voor weinig mensen weggelegd, helemaal op je 74ste! Toch lukt het Leny weer iedere woensdag- en vrijdagochtend. Deze week een interview met ras-Rotterdamse Leny. Leny we zijn trots op je!

Stel jezelf even kort voor?

Hallo Ik ben Leny Aalbers, ik ben geboren op 25 september 1949 in de gezelligste wijk van Rotterdam namelijk Crooswijk. Daarna heb ik nog in Lombardije gewoond voordat ik 22 jaar geleden neerstreek in Ridderkerk, waar ik met veel plezier woon.

Hoelang train je al bij Personal Fitness 4 You? En waarom heb je voor PF4Y gekozen?

Ik train al meer dan 3 jaar bij Personal Fitness 4 You, ik ben erg blij dat ik hier sport want de begeleiding is goed en het is hier altijd super gezellig.

Hoe ziet een trainingsweek er voor jou uit? 

Ik doe mee aan twee groepstrainingen elke week, woensdagochtend aan de strength training en vrijdagochtend aan de circuittraining.

Wat doe je in het dagelijkse leven naast sporten om fit te blijven?

Ik wandel graag, ga graag met mijn fiets op pad en uiteraard doe ik het huishouden!

Wat vind je het leukste aan sporten bij PF4Y?

Vooral de lessen van Thiemo, hij geeft goed les en is een aardige jongen.
Het is er altijd netjes en ik vind het vooral leuk om in deze gezellig groep te trainen, iedereen is aardig voor elkaar, zegt elkaar netjes gedag en er is ruimte voor een praatje.

Hoe ervaar je de sfeer bij PF4Y? 

Gezellig en er wordt hard gewerkt, en de andere trainers en eigenaren van de sportschool zijn ook geweldig!

Tot slot: welke wijsheid zou je ons of onze volgers willen meegeven?

Kom gezellig sporten bij Personal Fitness 4 You, ik vind het een geweldige sportschool waar goed les wordt gegeven! Ik zeg tot gauw!

Leny

 

    Volgende artikel