Interview met Max

Acht vragen aan…  Max. Zijn doel was om meer spiermassa te krijgen. Dit is door zijn geweldige inzet en discipline absoluut gelukt!

Stel jezelf even kort voor. 

Ik ben Max Hokke, 27 jaar woon in Ridderkerk en ik sport nu ongeveer 3 jaar bij PF4Y. Ik werk als cameraman en Video-editor bij een creatief digitaal bureau in Ridderkerk.

Misschien hebben jullie een toffe video van PF4Y voorbij zien komen op Social media, die heb ik mogen maken ;)
(Heb je het nog niet gezien, kijk dan hier!)

In mijn vrije tijd rijd ik motor, lees ik een boek of ben ik bij familie/ vrienden.

Hoelang train je al bij Personal Fitness 4 You (PF4Y)?

Ik ben in 2020 samen met mijn neefje begonnen bij PF4Y. Dat ging goed, maar ik ben helaas door een blessure aan mijn linker pols (van de trap gevallen) lange tijd niet in staat geweest om te sporten. Eind 2021 ben ik er weer volledig voorgegaan.

Wat is de reden dat je voor PF4Y hebben gekozen? 

Ik was op zoek naar een sportschool, maar wilde niet bij de grote sportketens beginnen omdat dit voor mijn gevoel intimiderend overkwam door al die sportapparaten. Ik ben verder gaan zoeken op welke sportscholen er nog meer in de buurt waren en PF4Y kwam eruit. Ik vind het fijn dat je hier individueel kan sporten, maar nog steeds de persoonlijke begeleiding krijgt als dit nodig is.

Het voelt voor mij als een veilige en gezellige plek om te sporten. 

Hoe vaak train je per week? 

Ik probeer altijd voor 5 keer trainen (individueel) in de week te gaan. Soms wordt dit 6, maar ook wel eens 4.  

Wat heb je tot nu toe bereikt bij PF4Y? 

Het moment dat ik begon met trainen bij PF4Y was mijn doel om meer spiermassa te krijgen. Dit is gelukt! Toen ik begon woog ik 70 kilo en ik zit nu al op 85 kilo.  

Wat is je doel voor de toekomst? 

Mijn doel is natuurlijk om progressie te maken in de oefeningen die ik al doe, maar ik wil vooral beter worden in pull ups, squatten en bankdrukken. 

Hoe ervaar je de sfeer bij PF4Y? 

De sfeer is goed. Niemand die op een vervelende manier wil laten zien dat hij of zij de beste is. Iedereen is gewoon lekker bezig met zijn eigen doelen. 

Er is altijd ruimte voor een praatje en de trainers staan altijd klaar om te helpen. 

Tot slot: Is er nog iets wat je onze volgers willen meegeven? 

Kom ook sporten op de dagen dat je geen zin hebt. Wat voor mij altijd werkt is het klaarmaken om te sporten op te delen in kleine stappen. Begin met je sportbroek, sportshirt, schoenen en voor je het weet sta je helemaal klaar voor de voordeur zonder een reden om niet te gaan ;)

    Interview met fam. vogelezang