Uitbreiding outdoor bootcamp in 2020

Bootcamp, al jaren reuze populair. Ook bij Personal Fitness 4 you. Sinds de start van onze studio organiseren wij bootcamps. En training die absoluut niet is weg te denken uit ons aanbod. Twee keer in de week gaan we er met een groep fanatiekelingen op uit. In de heerlijke voorjaarszon en als de temperatuur daalt tot onder het vriespunt. We gaan door weer en wind en dat vinden we heerlijk! We willen dat iedereen kan genieten van een outdoor bootcamp en daarom breiden we ons trainingsaanbod uit! Vanaf woensdag 8 januari 2020 starten we met bootcamps op twee niveaus. We krijgen dus nog meer bootcamp en dat betekent voor jou als sporter dat je kunt kiezen. Ga jij voor de outdoor bootcamp of de outdoor bootcamp pro?

Waarom twee niveaus?
Zo’n les bootcamp, dat kan best pittig zijn. Zeker als je als beginneling in een ervaren groep komt. Als onervaren bootcamper ‘even’ een bootcamp meedoen is meestal niet aan de orde. Logisch, je lichaam heeft tijd nodig te wennen en op te bouwen. Om die reden starten we vanaf woensdag 8 januari 2020 met bootcamp op twee trainingsniveaus. We voegen een training speciaal voor startende bootcampers toe aan ons programma. Het huidige aanbod voor onze ervaren bootcampers is ongewijzigd. Hoe ziet het programma er dan uit?

  • Woensdag 19.00 uur: Outdoor bootcamp (nieuwe training voor startende bootcampers)
  • Woensdag 20.00 uur: Outdoor bootcamp pro (bestaande training voor ervaren bootcampers)
  • Zondag 11.00 uur: Outdoor bootcamp pro (bestaande training voor ervaren bootcampers)

Startende bootcampers
Wil jij graag starten met outdoor bootcamp? Doe dan op woensdagavond mee aan onze training van 19.00 uur. Tijdens dit uur rennen we op een rustig tempo in de buitenlucht. We wisselen het hardlopen af met lichaamsoefeningen zoals squats en push ups. Ook maken we gebruik van objecten die we tegenkomen. Denk hierbij aan banken en trappen. Dankzij deze intervaltraining verbeter je jouw uithoudingsvermogen en kracht. 

Ervaren bootcampers
Ben jij een ervaren bootcamper en geniet van je hardlopen op hoog tempo? Wissel je dit graag af met intensieve oefeningen en ga jij iedere heuvel op die je tegenkomt? Dan is de outdoor bootcamp pro jou op het lijf geschreven!

Proeftraining
Sport je nog niet bij Personal Fitness 4 You maar wil je wel deelnemen aan onze trainingen? Sluit gerust aan, je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende proeftraining.