Bedrijfstraining

1 op 1 training

Winst:

  • Fit personeel;
  • Productiever personeel;
  • Teambuilding;
  • Professionele begeleiding;
  • Plezier naast het werk;
  • Voor iedereen toegankelijk;
  • Verschillende soorten trainingen;

Voor bedrijven die graag willen investeren in de fysieke en mentale gezondheid van het personeel geven wij bedrijfstrainingen.
Daarnaast is met collega's sporten en plezier hebben goed voor de werksfeer. 
Wij bieden meerdere trainingen aan, die voor iedere werknemer toegankelijk is. De trainingen vinden plaats bij het bedrijf, bij onze studio of in de Gorzen. 

gratis proeftraining contact

Een langere ondertitel

Welke trainingen bieden wij aan?

Outdoor Bootcamp

Hou jij van trainen in de buitenlucht? Hou je van een conditionele training, waarbij je ook nog je kracht flink verbeterd? Hou je van een flinke uitdaging? Dan is onze outdoor bootcamp iets voor jou.

Tijdens de training gaan we de Gorzen in, het mooiste natuurgebied in Ridderkerk. Tijdens de bootcamp word je zowel op conditie als kracht flink uitgedaagd.

Naast eigenlichaamsoefeningen, doen we oefeningen op of met bankjes, trappen, en bomen. 

Circuittraining

Wil je graag binnen in je eigen tempo fit worden of blijven? Train je graag met gewichtjes, kettlebells, stangen, banden of wil je dit leren? De indoor bootcamp is voor iedereen een uitdaging.Tijdens de indoor bootcamp wordt heel je lichaam aan het werk gezet. Er wordt getraind op tijd of herhalingen en er worden verschillende attributen gebruikt. De training is zeer afwisselend en voor iedereen toegankelijk.

BOXING BOOTCAMP

Wil je graag bokstechnieken leren, waarbij geen fysiek contact is? Hou je van een pittige training? Heb je soms de behoefte om te ontladen? Onze boxing bootcamp helpt je hierbij!

Boxing Bootcamp is een intensieve workout die gericht is op het leren en uitvoeren van verschillende basistechnieken van het boksen op bokszakken. Dit zal gecombineerd worden met het uitvoeren van oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Bij onze boxing bootcamp is er absoluut geen direct fysiek contact.

COREPOWER

Wil je graag je benen, billen rug en buik in vorm krijgen? Vind je het belangrijk om een sterke core te hebben? Met onze corepower gaat dit zeker lukken!

De training is specifiek gericht op het trainen van alle spieren van de core (de kern van het lichaam). Te weten de buikspieren, onderrugspieren, bilspieren en bovenbeenspieren. Dit leidt tot een betere balans en stabiliteit tijdens de dagelijkse activiteiten. In feite zijn de meeste sporten en andere lichamelijke activiteiten sterk afhankelijk van stabiele kernspieren, daar bijna alle bewegingen beginnen vanuit de kern van het lichaam.

Prijzen Proeftraining - gratis
5 trainingen -   € 450,00
10 trainingen - € 800,00
15 trainingen - € 1050,00
20 trainingen - € 1200,00

* Exclusief BTW en eventuele rijkosten
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Ook kan je direct contact met ons opnemen door middel van onderstaande gegevens.

Voorzand 28-30
2984 BH Ridderkerk
T. +31 (0)6 - 401 066 45
M. info@personalfitness4you.com

Stel een vraag