Jouw doelen in no-time behalen!
Personal training

Samen met je personal trainer jouw doelen bereiken? Fitness, voeding en lifestyle, onze professionele deskundigen staan voor je klaar! 

Duo Personal training

Jouw winst:

  • Snelste manier om jullie doelen te behalen;
  • Uitdagende trainingen op maat;
  • Voedingsplan op maat;
  • Extra motivatie van je trainingspartner en trainer;
  • Allebei ook gratis en onbeperkt deelnemen aan alle groepstrainingen!
  • Allebei ook gratis en onbeperkt zelf fitnessen!

Duo PT actie: Samen Trainen voor de Prijs van 1!

Twee keer de motivatie, twee keer de resultaten, maar slechts de helft van de prijs! Bij ons is de kracht van samenwerken nu nog aantrekkelijker. Tot en met 30 april kun je profiteren van onze exclusieve Duo PT actie.

Wat houdt de actie in?

🏋️‍♂️ Dubbele PT voor de Prijs van Eén: Meld je aan voor onze Duo Personal Training-sessies en betaal slechts voor één persoon. Dat betekent dat jij en je trainingspartner samen kunnen trainen en slechts de helft van de kosten betalen.

📆 Beperkte Tijd: Deze speciale aanbieding is slechts geldig tot en met 30 april. Wacht dus niet te lang om van deze unieke kans te profiteren!

🤝 Vorm Een Team: Samenwerken is de sleutel tot succes. Kies je favoriete fitnesspartner, een vriend(in) of een familielid, en werk samen aan je fitnessdoelen.

💪 Professionele Begeleiding: Onze deskundige trainers staan klaar om jullie te begeleiden met op maat gemaakte workouts en persoonlijke aandacht.

Hoe kun je profiteren van deze aanbieding?

Het is eenvoudig! Neem hieronder contact met ons op om je plaats te reserveren voor de Duo PT actie. Maak van de komende maanden een fitnessavontuur met iemand die je dierbaar is.

Waarom alleen trainen als je samen kunt excelleren? Grijp deze kans, haal het maximale uit je fitnesstrainingen en bespaar geld terwijl je dat doet!

              Ja, ik wil een vrijblijvende intake              Whatsapp logo pc

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over onze sportschool? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Ook kan je direct contact met ons opnemen door middel van onderstaande gegevens.

Voorzand 28-30
2984 BH Ridderkerk
T. +31 (0)6 - 401 066 45
M. info@personalfitness4you.com

Stel een vraag