Personal Fitness 4 You
Discover the difference

Samen met je personal trainer jouw doelen bereiken. Fitness, voeding en lifestyle, onze professionele deskundigen staan voor je klaar! 

Personal Fitness 4 You: Jouw Sportschool in Ridderkerk

Bij Personal Fitness 4 You  geloven we in de kracht van persoonlijke benadering. Al bijna 10 jaar lang geven we met veel passie en plezier personal trainingen, groepslessen en fitnesstrainingen aan sporters in Ridderkerk en omgeving. Ons streven is om ervoor te zorgen dat elke sporter zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de gevarieerde trainingen die we aanbieden.Ons hoofddoel is simpel: we willen dat jij als sporter niet alleen resultaten boekt, maar ook plezier beleeft aan het sporten bij ons. Bij Personal Fitness 4 You staat plezier en resultaatgericht werken tijdens elke training centraal. We begrijpen dat motivatie essentieel is voor het succesvol behalen van jouw doelen, en dat is precies waarom we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je elke sessie met een glimlach verlaat!

Onze trainingen in de sportschool

Personal Training

Bij Personal Fitness 4 You draait alles om jou. Onze personal trainingssessies zijn ontworpen om tegemoet te komen aan jouw individuele behoeften en doelen. Onze ervaren trainers werken nauw met je samen om een op maat gemaakt trainingsprogramma te creëren dat is afgestemd op jouw fitnessniveau en ambities. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of je algemene gezondheid wilt verbeteren, we zijn er om je te begeleiden en te motiveren bij elke stap die je neemt.

Small Group Training

In onze small group trainingen kun je genieten van de voordelen van persoonlijke aandacht terwijl je de motivatie en ondersteuning van een groep hebt. Onze groepen zijn klein, waardoor je nog steeds de individuele aandacht krijgt die je verdient. Samen met gelijkgestemde sporters en een personal trainer kun je werken aan je doelen en elkaar inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Groepslessen

Onze groepslessen zijn een geweldige manier om in een sociale en motiverende omgeving te trainen. We bieden een verscheidenheid aan groepslessen aan, van energieke bootcamps tot ontspannende yogalessen. Onze gekwalificeerde trainers zorgen ervoor dat elke les leuk en uitdagend is, ongeacht jouw fitnessniveau. Sluit je aan bij onze groep en laat je meeslepen door de energie van de les.

Fitness

Bij Personal Fitness 4 You kan je natuurlijk ook ‘gewoon’ zelf komen fitnessen. Dit betekent niet dat je helemaal aan je lot wordt overgelaten. Je krijgt van ons iedere acht weken een op maat gemaakt trainingsschema inclusief begeleiding. Je blijft je hierdoor ontwikkelen en het trainen blijft uitdagend

Persoonlijke uitnodiging

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ons team staat klaar om naar je fitnessdoelen te luisteren en je te helpen bij het opstellen van een plan dat bij jou past.

Kom langs en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Met sportieve groet,

Stefan en Maxime

Intakegesprek

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over onze sportschool? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Ook kan je direct contact met ons opnemen door middel van onderstaande gegevens.

Voorzand 28-30
2984 BH Ridderkerk
T. +31 (0)6 - 401 066 45
M. info@personalfitness4you.com

Stel een vraag