06 - 401  066 45

info@personalfitness4you.com

Man bokst tegen een zak

"Boks jezelf fit!"

Boxing Bootcamp

Wil je graag bokstechnieken leren, waarbij geen fysiek contact is? Hou je van een pittige training? Heb je soms de behoefte om te ontladen? Onze boxing bootcamp helpt je hierbij!

Fill 27

Bokstechnieken

De boxing bootcamp omvat bokstechnieken zoals stoten, combinaties, voetwerk en verdedigingstechnieken, waardoor deelnemers zowel hun kracht als hun conditie kunnen verbeteren.

Fill 27

Intensiteit

Bij de boxing bootcamp kan je het zo intens maken als je zelf wilt.

Fill 27

Functionele Kracht

Naast boksoefeningen bevat de boxing bootcamp ook functionele krachtoefeningen, zoals push-ups, squats, en core-stabilisatie-oefeningen, die allemaal gericht zijn op het verbeteren van de totale lichaamskracht en conditie.

Fill 27

Stressvermindering

Boksen is een uitstekende manier om stress en spanning los te laten. De boxing bootcamps bieden deelnemers een gezonde uitlaatklep om spanning te verminderen, zelfvertrouwen op te bouwen en zich mentaal sterker te voelen.

Boxing Bootcamp

Boxing Bootcamp is een intensieve workout die gericht is op het leren en uitvoeren van verschillende basistechnieken van het boksen op bokszakken. Dit zal gecombineerd worden met het uitvoeren van oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Bij onze boxing bootcamp is er absoluut geen direct fysiek contact.

vrouw is aan het boksen
trainer legt bokstechniek uit
Mannen omhelzen elkaar
Dummy Logo (wit)

Ontdek op onze socials boeiende tips, nieuwe inzichten en verrassende feiten die je helpen om fitter te worden!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief vol met tips over gezondheid, fitness en voeding!  Blijf op de hoogte van de laatste trends en  inzichten. Meld je nu aan!

Contact

Voorzand 28-32
2984 BH Ridderkerk

T. +31 (0)6 - 401 066 45
M. info@personalfitness4you.com