geen zin om alleen te trainen?
Dan zijn groepslessen wat voor jou!

Geef en krijg energie tijdens de groepslessen! Bootcamp, boksen, corepower of probeer jij ze allemaal?  

groepslessen in Ridderkerk

1 op 1 training

jouw winst:

  • Samen met andere sporters je doel behalen;
  • Uitdagende afwisselende groepslessen;
  • Buiten en/of binnen sporten;
  • Begeleiding en motivatie van de trainer;
  • Strippenkaart of abonnement;

Wil je lekker fitnessen maar heb je geen zin om alleen te trainen? Wil je binnen trainen of buiten? Wil je boksen of liever aan je core werken? Of lijkt alles je wel leuk? Bij Personal Fitness 4 You hebben we voor iedereen afwisselende en uitdagende groepslessen. Naast het trainen, staat plezier hoog in het vaandel!

gratis proeftraining contact

Welke groepslessen bieden wij aan?

Outdoor Bootcamp

Hou jij van trainen in de buitenlucht? Hou je van een conditionele training, waarbij je ook nog je kracht flink verbeterd? Hou je van een flinke uitdaging? Dan is onze outdoor bootcamp iets voor jou.

Tijdens de training gaan we de Gorzen in, het mooiste natuurgebied in Ridderkerk. Tijdens de bootcamp word je zowel op conditie als kracht flink uitgedaagd.

Naast eigenlichaamsoefeningen, doen we oefeningen op of met bankjes, trappen, en bomen. 

De bootcamp wordt gegeven op verschillende niveaus; light, medium en pro.

INDOOR BOOTCAMP

Wil je graag binnen in je eigen tempo fit worden of blijven? Train je graag met gewichtjes, kettlebells, stangen, banden of wil je dit leren? De indoor bootcamp is voor iedereen een uitdaging.

Tijdens de indoor bootcamp wordt heel je lichaam aan het werk gezet. Er wordt getraind op tijd of herhalingen en er worden verschillende attributen gebruikt. De training is zeer afwisselend en voor iedereen toegankelijk.

BOXING BOOTCAMP

Wil je graag bokstechnieken leren, waarbij geen fysiek contact is? Hou je van een pittige training? Heb je soms de behoefte om te ontladen? Onze boxing bootcamp helpt je hierbij!

Boxing Bootcamp is een intensieve workout die gericht is op het leren en uitvoeren van verschillende basistechnieken van het boksen op bokszakken. Dit zal gecombineerd worden met het uitvoeren van oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Bij onze boxing bootcamp is er absoluut geen direct fysiek contact.

COREPOWER

Wil je graag je benen, billen rug en buik in vorm krijgen? Vind je het belangrijk om een sterke core te hebben? Met onze corepower gaat dit zeker lukken!

De training is specifiek gericht op het trainen van alle spieren van de core (de kern van het lichaam). Te weten de buikspieren, onderrugspieren, bilspieren en bovenbeenspieren. Dit leidt tot een betere balans en stabiliteit tijdens de dagelijkse activiteiten. In feite zijn de meeste sporten en andere lichamelijke activiteiten sterk afhankelijk van stabiele kernspieren, daar bijna alle bewegingen beginnen vanuit de kern van het lichaam.

Circuittraining

Circuit training is een vorm van krachttraining waarbij met een hogere intensiteit en snelheid getraind wordt. Tijdens de training worden 10 verschillende oefeningen gedaan die in een circuit uitgevoerd worden. De oefeningen spreken alle spiergroepen in het lichaam aan.

De training duurt een uur en is een HIIT-training: high intensity interval training. In korte tijd voer je oefeningen op hoge intensiteit uit.

Je doet van tien oefeningen zo veel mogelijk herhalingen in vijfenveertig seconden per oefening. Tussen die oefeningen heb je steeds vijftien seconden rust. Na alle oefeningen heb je een minuut rust.
We beloven dat je helemaal stuk zit na de training

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Ook kan je direct contact met ons opnemen door middel van onderstaande gegevens.

Voorzand 28-30
2984 BH Ridderkerk
T. +31 (0)6 - 401 066 45
M. info@personalfitness4you.com

Stel een vraag