06 - 401  066 45

info@personalfitness4you.com

Corepower 3

"Benen, billen, buik sterker maken"

Corepower

Wil je graag je benen, billen rug en buik in vorm krijgen? Vind je het belangrijk om een sterke core te hebben? Met onze corepower gaat dit zeker lukken!

Fill 27

Kerngerichte oefeningen

Corepower omvat een reeks oefeningen die zich richten op het versterken van de buikspieren, rugspieren en stabilisatoren rondom het bekkengebied.

Fill 27

Balans en Coördinatie

De trainingen integreren vaak oefeningen die balans en coördinatie verbeteren. Door de kernspieren te activeren en te stabiliseren tijdens deze oefeningen, wordt de algehele lichaamsbalans verbeterd.

Fill 27

Functionele training

De focus ligt op functionele oefeningen die core aanspreken en vaak gebruik maken van eigen lichaamsgewicht, kettlebells, medicine balls en andere trainingsattributen.

Fill 27

Power

De corepower staat bekend om zijn uitdagende workouts, die ook gericht zijn op het verbeteren van uithoudingsvermogen en conditie.

Corepower

De training is specifiek gericht op het trainen van alle spieren van de core (de kern van het lichaam). Te weten de buikspieren, onderrugspieren, bilspieren en bovenbeenspieren. Dit leidt tot een betere balans en stabiliteit tijdens de dagelijkse activiteiten. In feite zijn de meeste sporten en andere lichamelijke activiteiten sterk afhankelijk van stabiele kernspieren, daar bijna alle bewegingen beginnen vanuit de kern van het lichaam.

Vrouw doet hip thrust
Vrouwen doen farmer walks
Vrouw plankt op bal
Dummy Logo (wit)

Ontdek op onze socials boeiende tips, nieuwe inzichten en verrassende feiten die je helpen om fitter te worden!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief vol met tips over gezondheid, fitness en voeding!  Blijf op de hoogte van de laatste trends en  inzichten. Meld je nu aan!

Contact

Voorzand 28-32
2984 BH Ridderkerk

T. +31 (0)6 - 401 066 45
M. info@personalfitness4you.com