Jouw doelen in no-time behalen!
Personal training

Samen met je personal trainer jouw doelen bereiken? Fitness, voeding en lifestyle, onze professionele deskundigen staan voor je klaar! 

Personal training

Jouw winst:

 • Snelste manier om je doelen te behalen;
 • Uitdagende trainingen op maat;
 • Voedingsplan op maat;
 • Dat extra steuntje in de rug;
 • Onbeperkt deelnemen aan alle groepstrainingen inbegrepen!
 • Onbeperkt zelf fitnessen inbegrepen!

Wil je de beste versie van jezelf worden? Klaar om je fitnessdoelen te verpletteren en een gezondere levensstijl te omarmen? Dan is personal training de sleutel tot jouw succes!

Bij onze personal trainingssessies draait alles om JOU. We begrijpen dat iedereen uniek is, met verschillende doelen, lichaamstypes en fitnessniveaus. Daarom ontwerpen we gepersonaliseerde trainingsprogramma's die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Wat mag je verwachten van onze personal training?

 1. Deskundige Begeleiding: Onze gecertificeerde personal trainers hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden bij elke stap van je fitnessreis. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, of gewoon fitter wilt worden, wij hebben de expertise om je daar te brengen.

 2. Motivatie en Ondersteuning: We begrijpen dat de motivatie soms kan afnemen. Onze trainers zijn er om je te inspireren en aan te moedigen, zelfs op de moeilijkste dagen. Samen werken we aan het opbouwen van consistentie en het overwinnen van obstakels.

 3. Efficiënte Workouts: Tijd is kostbaar. Onze personal trainingssessies zijn ontworpen om de meeste resultaten te behalen in de kortst mogelijke tijd. Geen verspilde uren in de sportschool, maar effectieve en doelgerichte trainingen.

 4. Voedingsadvies: Een gezond dieet is essentieel voor succes. Onze trainers maken een deskundig voedingsschema dat is afgestemd op jouw smaak, eventuele allergieën en doelen.

 5. Meetbare Resultaten: We houden je voortgang bij met de professionele Inbody weegschaal, zodat je kunt zien hoe ver je bent gekomen. Dit is een krachtige motivator en stelt ons in staat om je trainingsprogramma indien nodig aan te passen.

Klaar om te beginnen? Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, personal training kan jou naar het volgende niveau tillen. Neem contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvende intake. Laten we samen werken aan een gezonde en fitte jij!

              Ja, ik wil een vrijblijvende intake            Whatsapp logo pc

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over onze sportschool? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Ook kan je direct contact met ons opnemen door middel van onderstaande gegevens.

Voorzand 28-30
2984 BH Ridderkerk
T. +31 (0)6 - 401 066 45
M. info@personalfitness4you.com

Stel een vraag