06 - 401  066 45

info@personalfitness4you.com

Man trekt gewichten naar zich toe

"Fitter dan ooit worden"

Hyrox Ridderkerk

Ben jij klaar voor de ultieme fitnessuitdaging? Doe mee aan onze HYROX in Ridderkerk! De HYROX biedt een unieke kans om je kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen te testen en verbeteren!

Fill 27

Volledige lichaamsworkout

HYROX combineert functionele fitnessoefeningen met hardlopen, wat zorgt voor een complete workout die zowel je kracht als je uithoudingsvermogen traint. Het helpt je hele lichaam in topvorm te krijgen door verschillende spiergroepen tegelijkertijd aan te pakken.

Fill 27

Geschikt voor elk niveau

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, HYROX is toegankelijk voor iedereen. Met verschillende categorieën en aanpasbare oefeningen kun je op je eigen niveau deelnemen en jezelf uitdagen.

Fill 27

Motiverende sfeer

De HYROX zorgt voor een extra dosis motivatie. De energie en het enthousiasme van de andere deelnemers stimuleren je om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.

Fill 27

Meetbare vooruitgang

HYROX biedt een gestructureerde manier om je fitheid te meten en je vooruitgang bij te houden. Door deel te nemen aan onze eigen 10-wekelijkse HYROX en je tijden te vergelijken, kun je duidelijk zien hoe je prestaties verbeteren en waar je nog aan kunt werken.

Hyrox

Wil je je fysieke grenzen verleggen en sterker dan ooit worden? Doe mee aan onze HYROX in Ridderkerk en ervaar zelf de voordelen!

Vrouw duwt slee
vrouwen doen burpees
Man trek slee tijdens hyrox
Dummy Logo (wit)

Ontdek op onze socials boeiende tips, nieuwe inzichten en verrassende feiten die je helpen om fitter te worden!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief vol met tips over gezondheid, fitness en voeding!  Blijf op de hoogte van de laatste trends en  inzichten. Meld je nu aan!

Contact

Voorzand 28-32
2984 BH Ridderkerk

T. +31 (0)6 - 401 066 45
M. info@personalfitness4you.com