Kleine Groepsles onder leiding van jouw personal trainer
Jouw winst:
  • Veel begeleiding en motivatie van personal trainer;
  • Uitdagende trainingen afgestemd op je eigen niveau;
  • Op maat gemaakte voedingsplan;
  • Samen met andere gemotiveerde sporters je doel behalen;
  • Stok achter de deur;

De groepstraining

De small group training is een effectieve groepsles waarbij je onder leiding staat van een enthousiaste personal trainer. De training combineert de voordelen van persoonlijke begeleiding met de motivatie en dynamiek van een kleine groep medesporters. De small group bestaat uit maximaal 8 personen.

Groepsles onder leiding van jouw personal trainer

  1. Personal trainer: Ondanks dat je deel uitmaakt van een kleine groep, ontvang je nog steeds persoonlijke aandacht van jouw personal trainer. De trainer richt zich op jouw specifieke behoeften en doelen, en kan de training aanpassen om aan jouw eisen te voldoen.

  2. Motivatie tijdens de groepsles: Trainen met andere sporters maakt je gemotiveerd. Je moedigt elkaar aan, viert elkaars successen en werkt samen tijdens de trainingen. Dit groepsgevoel helpt je om te blijven komen trainen, ook als je een keer geen zin hebt.

  3. Kostenbesparend: Small group training is goedkoper dan personal training, terwijl je wel veel voordelen van persoonlijke begeleiding ervaart.

Afvallen of aankomen?

Naast de fysieke training is voeding een cruciaal onderdeel van het bereiken van jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of jouw algehele gezondheid wilt verbeteren, jouw personal trainer helpt je bij het opstellen van een aangepast voedingsschema dat perfect bij jouw doelen past.

In combinatie met de groepstraining onder leiding van jouw personal trainer en een aangepast voedingsschema, heb je grote kans om jouw gewenste resultaten te bereiken.

 

gratis intake contact

Een langere ondertitel

vrouwen doen de wallsit tegen de muur tijdens een small group training
bekijk
Man is aan het bandrukken met zware gewichten
bekijk
Vrouw doet de bekkenbrug op een blauwe bal
bekijk
Vrouw doet de kettlebell swing tijdens een groepstraining
bekijk

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over onze sportschool? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Ook kan je direct contact met ons opnemen door middel van onderstaande gegevens.

Voorzand 28-30
2984 BH Ridderkerk
T. +31 (0)6 - 401 066 45
M. info@personalfitness4you.com

Stel een vraag